Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: [email protected]

Myshelg

publicerat i Allmänt;
Vi har haft en sån myshelg! Först tacokväll hos kusinerna i fredags. Och sen i lördags åkte vi till Ulriksdal och åt lunch i växthuscaféet och strosade runt i solen. Älskar det stället!!
På lördagskvällen häng med denna goa kille och middag med hela Jonas familj. Idag söndag har vi fikat i Sigtuna och gymmat. Och nu blir det hemmaspa! Såå att, jag är hyfsat ganska nöjd med denna lediga helg så att säga! Hej!